Det er ikke en urt der får nogen som helst til at spærrer øjnene op. Vi kender den, spiser den og nyder den hele året rundt. Måske ville vi spise endnu mere hvis vi var klar over hvor sundt det er med massevis af friskhakket persille. Læs evt. mere her
Når du nu har testet denne lille opskrift er jeg sikker på at du vil fare ud i haven og så endnu mere (glatbladet) persille. Jeg kan ikke få nok, og jeg har faktisk ikke nok. I morgen skal der sås et par rækker mere.
Måske er du lidt skeptisk, men det er bare lige ind til du har indtaget den en enkelt gang. Det smager fantastisk, morgen middag og after – hvis du vil!
Smoothie til det hårdt arbejdende havefolk:
1 glas
- 2 dl. økologisk soyadrik med vanille og calcium. (kan erstattes med alm. mælk, men er ikke så lækkert)
- 2 dadler (skær dem evt i små stykker og blød dem op i lidt kogende vand inden)
- 1 håndfuld glatbladet persille
- 2-3 isterning
Ned i en blender, og blend til persille, dadler og is er hakket til ukendelighed (om man så må sige)
Og drik ...Mums
Hvis man er lidt lækker sulten sidst på dagen kan man ersatte kagen med denne drik. Tilsæt evt. 6-8 mandler og blend med. Så ryger blodsukkeret op igen J
YSusanne Irming