lørdag den 19. november 2011

Slange Hvidløg


Hvem elsker ikke hvidløg? (måske ham/hende der skal sove ved siden af?)
Mine er for længst høstet, tørret og opbevaret. I år har jeg mange. Måske er det dette år jeg skal prøve nedenstående? J
Tibetansk medicin
En recept på et lægemiddel der kurere næsten alle sygdomme, blev fundet i 1972 i et buddhistisk kloster mellem Tibets bjerge.

Tilberedelse:
350 gr. hvidløg knuses i en morter (må ikke komme i forbindelse med metal) puttes i et glas med 1/2 ltr. brændevin. Glasset lukkes hemetrisk og sættes i køleskabet i 20 dage.
Efter de 20 dage sies blandingen igennem kaffefilter og sættes i køleskabet i endnu 2 dage. Herefter er medicinen klar til indtagelse på følgende måde:
Medicinen blandes i 1 spsk. kærnemælk/vand eller alm. mælk og indtages før hvert måltid.
Dag
Morgen/dråber
Middag/dråber
Aften/dråber
1
1
2
3
2
4
5
6
3
7
8
9
4
10
11
12
5
13
14
15
6
16
17
18
7
18
17
16
8
15
14
13
9
12
11
10
10
9
8
7
11
6
5
4
12
3
2
1
13
15
25
25
14
25
25
25Man fortsætter med at tage 25 dråber 3 gange daglig indtil der ikke er mere af lægemiddelet.
Kuren vil tage det meste af 3 måneder fra start til slut .

Kuren må ikke gentages før efter 5 år.
Den tillavede essens renser organismen for fedt og befrir den for ophobede affaldsstoffer, forbedre stofskiftet og følgelig gør alle blodkar elastiske, formindsker kropsvægten til det normale. Kurere bla. syg hjerte muskulatur, åreforkalkning, bihulebetændelse, forhøjet blodtryk, lunge sygdomme, hovedpine, blodpropper i hjerte, ledegigt, ledsmerter, mavebetændelse, mavesår, hermorider, absorbere indre og ydre svulster, se og høreforstyrrelser.
God fornøjelse – hvis du tør J

YSusanne Irming

7 kommentarer:

 1. Det var godt nok en vidunderkur, lige før man bliver fristet hvis alle disse dårligdomme kan undgåes og et par stykker fjernes... ;o) Men det godt nok ikke specielt lækkert, måske brændevinen tager noget af den kvalme smag?? Har du selv prøvet opskriften??

  Iøvrigt først nu jeg ser denne blog, den kommer fluks på blogliste :o)

  SvarSlet
 2. Fru Friis: jeg har ikke prøvet den endnu, men overvejer. Jeg har dog en veninde som siger god for den. Hun var plaget af psoriasis gigt. Hun blev ikke helbredt, men det hjalp gevaldigt!

  SvarSlet
 3. den skal prøves, det er vel altid bedre end det "pis" man køber på apoteket...

  SvarSlet
 4. Hej
  Måske et gammelt indlæg men jeg så det lige og tænkte at jeg ville give mit besyv. Jeg spiser rå hvidløg hver dag, hvis jeg ikke lige skal til jobsamtale dagen efter :o)
  Jeg tror totalt på hvidløg også selvom min læge ikke mener at det virker helt nede i benene, hehe! En ting er sikkert, hvidløg har en meget positiv indvirkning på blodcirkulationen og kan virke blodfortyndende. Spiser du rå løg eller rå hvidløg til dagligt kan du sammen med mange fibre forebygge kræft i mave-tarm regionerne. Nogle forskere mener at den eneste måde at få den medicinske virkning er ved selv at tykke løgets hinder over, hvorved der inde i munden frigives de helbredende stoffer. Andre mener at man kan koge løgene med mælk og drikke mælken for at få de helbredende stoffer, så det er lidt af en mision at finde ud af hvem der har ret, eller måske er det mere troen der healer os end løget, hvem ved...
  Men en ting er sikkert, jeg elsker hvidløg og jeg vil blive ved med at arbejde for at alle spiser rå hvidløg hver dag, for på den måde kan vi ikke genere hinanden med duften, vel!!! :o)

  SvarSlet
 5. Hej 'Overgartner'.
  Selv om det er et 'gammelt' indlæg er det stadig aktuelt. Jeg elsker selv hvidløg og dyrker det fast i haven.Jeg har dog lidt problemer med at spise rå hvidløg. Det irritere min mave :O( Jeg svitser den let på en pande. Måske ødelægger det den medicinske virkning, men det smager godt og min mave acceptere det.

  Inden længe kommer der sikkert mere om denne vidunderlige og helbredende plante :O)

  SvarSlet
 6. Man kan istedet for at blande det op med mælk eller andet, blot dryppe dråberne på mini kammerjunker, de er lette at få ned og hvidløgen smager ikk så meget igennem. Jeg brugte kuren mod eksem for nogle år siden, den hjalp hvor alle lægernes fine cremer med binyrebarkhormon gav op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jeg huske. Tak for tippet.
   Endnu engang et bevis på at kuren virker :O)

   Slet