fredag den 1. juli 2011

Glatbladet persille – drik den!

Det er ikke en urt der får nogen som helst til at spærrer øjnene op. Vi kender den, spiser den og nyder den hele året rundt. Måske ville vi spise endnu mere hvis vi var klar over hvor sundt det er med massevis af friskhakket persille. Læs evt. mere her


Når du nu har testet denne lille opskrift er jeg sikker på at du vil fare ud i haven og så endnu mere (glatbladet) persille. Jeg kan ikke få nok, og jeg har faktisk ikke nok. I morgen skal der sås et par rækker mere.
Måske er du lidt skeptisk, men det er bare lige ind til du har indtaget den en enkelt gang. Det smager fantastisk, morgen middag og after – hvis du vil!

Smoothie til det hårdt arbejdende havefolk:
1 glas
  • 2 dl. økologisk soyadrik med vanille og calcium. (kan erstattes med alm. mælk, men er ikke så lækkert)
  • 2 dadler (skær dem evt i små stykker og blød dem op i lidt kogende vand inden)
  • 1 håndfuld glatbladet persille
  • 2-3 isterning
Ned i en blender, og blend til persille, dadler og is er hakket til ukendelighed (om man så må sige)
Og drik ...Mums

Hvis man er lidt lækker sulten sidst på dagen kan man ersatte kagen med denne drik. Tilsæt evt. 6-8 mandler og blend med. Så ryger blodsukkeret op igen J

YSusanne Irming

4 kommentarer:

  1. Det slår mig da lige pludselig, at jeg slet ikke har bredbladet persille i haven i år, så jeg må også ud og finde lidt ledigt jord... måske allerede i aften.

    Kan man bruge krus persille eller kradser det for meget i halsen ?

    SvarSlet
  2. Du kan godt bruge krus persille, men har ikke så god en smag som glatbladet. Kruspersille bliver også lidt mere'grumset' når den hakkes og vil kradse lidt - som du siger.

    Ud og så glatbladet og brug den krusede ind til da. Du bliver som Skipper Skræk af denne drik - så lidt krads i halsen klare du sikkert :O)

    SvarSlet
  3. ærlig... det tør jeg ikke at drikke !!! men det lyder da interessant sådan set på afstand ;)

    SvarSlet
  4. Tim - er du en kylling? ;O)....så drik den. Ej - helt ærligt, det skal prøves. Dejlig frisk smag :O)

    SvarSlet